Blog

  • Rita Schoonhoven

Duwtje in de rug!

Begin 2020 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Beweegpraktijk Rita Schoonhoven. Op deze manier kan ik kinderen, die achter lopen in hun motorische ontwikkeling, helpen beter te bewegen.  

Uit eigen ervaring weet ik wat het voor een kind betekent als de motorische ontwikkeling niet vanzelf gaat. De frustratie en de energie die het kost om een knutselwerkje, of schrijfopdracht af te krijgen. En dan, dat is nog wel het ergste: er niet trots op zijn! Al die moeite voor wat?

Ik wordt blij van een kind dat zegt: He kijk, ik kan het wel!

Ik geef graag dat duwtje in de rug zodat een kind vertrouwen in zichzelf krijgt, uit zichzelf op een randje gaat lopen omdat dat leuk is of lekker gaat kleuren met een muziekje op de achtergrond. Tel.: +31 (0) 6-16415548

William Boothstraat 10
8861 TL Harlingen

Beweegpraktijk Rita Schoonhoven maakt gebruik van de praktijk aan de Steehouwersstraat 3, Harlingen. Tot ziens!

Neem contact op

Beweegpraktijk Rita Schoonhoven    06-16415548

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now